zaterdag 9 april 2011

Wij zijn vertrokken !

Gisteren was het de laatste schooldag vóór de paasvakantie… vandaag de grote uittocht op Zaventem.
Voor Laura en Marte wordt dit hun eerste reis richting Zuid-Amerika. Voor mama Verónica het eerste weerzien sinds maart 2004 met broers Max en Christian en zus Ninoshka.
Vandaag vertrekken wij na het middageten met papa richting Sint Pietersstation om te sporen naar Zaventem. Aldaar aangekomen zoeken wij de incheckbalie van Alitalia, de Italiaanse maatschappij waarmee wij voor de eerste keer vliegen. Ditmaal gaf deze de beste prijs-kwaliteitverhouding om naar Bolivië te vliegen, mama is tevreden over de toegelaten kilo’s bagage dat kan meegenomen worden (kan tellen voor een latina, zeker bij het terugkeren !).
Er rest ons nog voldoende tijd om nog wat te nuttigen in de cafetaria vlakbij de controlepost en alzo rustig afscheid te nemen van papa die ons pas over zes weken komt vervoegen in Bolivië.
En dan op naar gate A51… er vallen wat traantjes als papa de andere richting uitgaat.

De vlucht van 2 uur naar Rome verloopt perfect zoals gepland (hetgeen niet kon gezegd worden van de NMBS-trip), in de Italiaanse hoofdstad hadden wij met anderhalf uur voldoende overstaptijd vooraleer onze tweede vlucht te nemen richting Buenos Aires.
Om 22u00 zijn wij zoals gepland reeds vertrokken richting Argentinië. Hopelijk kunnen wij gedurende deze vlucht van 14 uur voldoende slapen vooraleer onze finale 3 uur durende vlucht te nemen van Ezeiza richting Viru Viru, de internationale luchthaven in het Boliviaanse Santa Cruz de la Sierra.
Morgen zondag omstreeks 17u00 Belgische tijd zal ongetwijfeld de familie Toranzos Caero ons staan opwachten aan de luchthaven.

Behoudens via deze blog zal onze reis naar Bolivië en Argentinië te volgen zijn via foto’s op volgende website : http://www.flickr.com/photos/eduardoyveronica/

Ga er gerust nu al een kijkje nemen.

Veel lees- en kijkplezier de komende drie maand !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten