zondag 13 maart 2011

Nog een kleine vier weken...

Na een afwezigheid van 7 jaar vertrekken Verónica en Ward binnenkort terug naar Bolivia !
Voor Laura en Marte wordt dit hun eerste lijfelijk contact met Latijns-Amerika.
Marte beleefde eergisteren thuis haar 4e verjaardag in het bijzijn van talrijke vriendjes en vriendinnetjes uit haar klas.
Laura zal begin mei haar 6 kaarsjes uitblazen in Santa Cruz de la Sierra in het bijzijn van o.a. "abuelita Laura", "tia Ninoshka", "tio Max" en "tio Christian".
Mama Verónica is begonnen met de voorbereidingen : aanwijzingen noteren voor papa die nog wat blijft in België, het inpakken van een aanzienlijke hoeveelheid bagage die op Zaventem zal ingecheckt worden, het leggen van contacten in Bolivia met kennissen en familie en vooral het voorbereiden van de lange reis met de twee kindjes die vanuit Zaventem (vertrek met Alitalia op zaterdag 9 april 2011 om 18u15) via Roma en Buenos Aires zo'n 22 uren zal duren om de luchthaven van Viru Viru (aankomst op zondag 10 april 2011 om 11u15 plaatselijke tijd) te bereiken ...
De eerste zenuwprikkels komen boven bij Verónica, ze heeft immers nog zoveel te regelen alhier in Sleidinge. Morgen gaan Laura en Marte na een weekje vakantie terug naar hun school Bijenkorf en papa werkt nog een kleine 10 weken vooraleer te vertrekken.

1 opmerking:

 1. Hallo allemaal!

  Hoe is het met jullie? Zo te lezen vermaken jullie je wel! Ik zag eduardo laatst op school, en hij vertelde me dat hij donderdag ook vertrekt! Jullie zullen wel blij zijn papa weer te zien! Met ons gaat alles prima. Ik heb vorige week mijn eerste werkweek er op zitten. Ik heb werk gevonden als animator in een rusthuis. Het is heel leuk werk. Mauro moest nog een beetje wennen aan de verandering, maar nu is hij het al een beetje gewoon. Hij is al een keer in de opvang geweest en oma komt ook soms oppassen.
  Op school is de schoolfotograaf geweest en de schoolarts. Juf Brigitte is gestopt met werken. We hebben geld ingezameld, zodat we een mooi kado aan haar kunnen geven van de peutertjes op het schoolfeest.
  Het is hier al enige tijd mooi weer geweest, maar nu is het wat frisser en wat meer bewolkt.

  vinden Laura en Marte het leuk op school? Hebben ze al wat vriendjes leren kennen?

  Veel plezier nog, en wens papa een goede reis!!
  groetjes Mauro, wout en isabelle

  BeantwoordenVerwijderen